Giv din bil beskyttelse mod vejret.

Efter at have brugt mange penge på at købe din yndlingsbil, er det måske ikke den rigtige beslutning at efterlade den udenfor, udsat for vejr, vind og sol. Der er ingen tvivl om at din bil holder sin værdi længere hvis den er beskyttet. Du kan bruge timer på at vaske og polerer den, men uden den rette beskyttelse er den faktisk meget sårbar.

Ikke kun vejret er en trussel mod din bil, men også andre ting som legende børn, duer og andre fugle, udgøre en trussel mod din lak på bilen.

I stedet for at vaske og polerer i et væk, så er det altså en fordel at installere en carport i den indkørsel eller ved dit hus.

Fordelene ved at vælge en carport fremfor andre muligheder:

En carport hører under småhus reglementet og må bygges helt ud i skel. Du skal dog som hovedregel huske at der maksimalt må bygges 12 meter i skel pr matrikel. Husk også at du ikke længere skal have en byggetilladelse, men at du blot kan sende en byggeanmeldelse. Kommunen har herefter 10 hverdage til at stoppe dig hvis de mener at der er noget de ønsker uddybet. Hører du intet efter 10 hverdage, så går du i gang med dine planer. Er du i tvivl så kontakt din kommune og forhør dem om regler i dit område.

Stål carporte er naturligvis lavet ud af en stærk stålstruktur. Det giver muligheden for at lave en carport som både er særdeles holdbar men også er meget minimalistisk og ikke tager hverken lys eller udsyn fra dit hus. En stål carport bidrager til værdien af dit hus. En evt køber ved at han ikke skal til at vedligeholde en stål carport.

Du kan vælge mellem en enkelt carport og en dobbelt carport. Du kan vælge carport med skur og skurets størrelse kan du variere i dybden. Du kan lukke din carport i alle 3 sider eller du kan nøjes med at få siden mod naboen lukket. Du kan vælge mellem et buet tag eller et fladt tag med en side hældning. Du kan kort og godt skræddersy din egen carport efter dine krav og bil mængde og størrelse.

Oplys dine ønsker til Danly Carporte og du vil snarest få et tilbud.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s